Smalfilm digitaliseren

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 

8mm digitaliseren naar dvd: 8mm, super8, dubbel8 & single8 smalfilm

Niets heeft het eeuwige leven en zeker uw filmmateriaal niet. Langer wachten kan nadelig zijn voor uw materiaal. Vocht, vuil, zonlicht hebben allen slechte invloed op de kwaliteit van uw filmbeelden.
Natuurlijk werken wij professioneel. Uw materiaal wordt met de grootste zorg en de beste apparatuur omgezet.
Of het nu gaat om super8, single8 en dubbel8. Scanpaleis kan al dit materiaal netjes voor u op dvd, usb-stick of harddisk zetten.
U materiaal is bij ons in goede handen. Scanpaleis is in al die jaren nog nooit materiaal van klanten kwijt geraakt!
Natuurlijk kunnen wij ook een kopie voor uw familie of vrienden maken. Bijna iedere dag krijgen wij het verzoek om meerdere exemplaren voor onze klanten te maken.
Het maken van duidelijke afspraken en garanties is bij ons gewoon. U weet bij ons precies waar u aan toe bent.

8mm film digitaliseren

Smalfilm -Dubbel 8 mm
Super 8 mm - Single 8 mm
Soort film
Tijd (min)8 mm8 mm HD kwaliteit
1 - 74€1,00€1,50
75 - 149€0,95€1,45
meer dan 149€0,90€1,40


De vermelde prijzen zijn per minuut. Bij het digitaliseren van 8 mm smalfilm heeft u altijd een basisprijs:

  • 8 mm basisprijs: €10,00 – 8 mm opstartkosten per spoel €1,00
  • Voor het verzenden via Wetransfer brengen wij €5,00 per 20GB of een deel hiervan in rekening.

 

Smalfilm digitaliseren: professioneel en voor zeer gunstige tarieven

Onze tarieven voor het digitaliseren zijn zeer gunstig te noemen. Basisprijs van €10,00 voor 8mm smalfilm en slechts €1,00 per spoel opstartkosten. Prijzen per minuut vanaf €0,90. Geen verborgen kosten. Reparatie van slechte lassen is bij Scanpaleis gratis!

In bijna 70% van onze opdrachten worden de smalfilm omgezet op een DVD. Het voordeel van DVD is dat deze op iedere moderne DVD spelers te bekijken is. Dus ook op uw computer! Natuurlijk is het mogelijk om de smalfilms op te laten slaan in bijvoorbeeld een MP4 bestandsformaat. Het voordeel hiervan is dat dit formaat goed te bewerken is op bijvoorbeeld een Mac of een PC. De bestanden worden hierbij op een USB-stick van Scanpaleis gezet. Wij brengen voor deze USB-stick kosten in rekening. Ook andere formaten zijn bespreekbaar.

Scanpaleis gebruikt voor het digitaliseren van uw smalfilms  professionele transfer machines. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ledverlichting in plaats van een hete lamp. Hierdoor kunnen uw films niet beschadigen. Wij maken dus geen gebruik van filmprojectoren. De kleur en de belichting van uw films wordt handmatig gecorrigeerd. 

Wacht niet tot het te laat is!
Media zoals 8mm film en Super 8 waren niet bedoeld om lang te bewaren. Waarom zou u het risico nemen om uw oude films te beschadigen door ze af te spelen in uw oude projector? Of heeft u al geen projector meer? Laat ons voor u een kopie van uw films maken.

Dubbel8 smalfilm digitaliseren
Dubbel8 smalfilm

Super8 smalfilm digitaliseren
Super8 smalfilm

 
Gratis verzending via één van onze inleverpunten!

Kijk direct voor een inleverpunt bij u in de buurt.