DVD, CD & Blu-ray

Wat zijn de voordelen van DVD?

DVD is 100% puur digitaal.
DVD heeft een superieure beeld-en geluidskwaliteit.
DVD kwaliteit is verbeterd met dvd-spelers en HD-televisies.
DVD-spelers zijn mainstream, overal beschikbaar.
DVD’s zijn interactief – overspringen, snel vooruit, scene selecteren.
DVD’s zijn klein, zodat ze makkelijk zijn te beheren en op te slaan.
DVD’s zijn eenvoudig te kopiëren en te delen.
DVD’s gaan vele jaren mee.

Wanneer DVD en wanneer CD?

Film en video zetten wij standaard op een DVD-video. Muziek wordt op CD weggeschreven. Zowel de DVD-video als de CD zijn direct afspeelbaar. Beeldmateriaal zoals ingescande foto’s, dia’s en negatieven zetten wij standaard op een DVD. Deze data DVD is met iedere moderne computer in te lezen.

Wat voor DVD’s gebruiken jullie?

Uw film- en videomateriaal zetten wij standaard op een DVD-video van het type DVD+R. Al onze DVD’s zijn met moderne DVD spelers te bekijken. Ook op uw computer! Iedere maand gebruiken wij meer dan 1000 DVD’s. U mag er dus op vertrouwen dat wij gebruik maken van een uitstekende kwaliteit. Mocht u toch onverhoopt het probleem hebben dat de DVD niet in uw apparatuur af te spelen is dan zetten wij nogmaals uw materiaal op DVD.
Wij bewaren, met uitzondering van video, alle digitale bestanden 30 dagen nadat u uw materiaal in ontvangst genomen heeft.

Op verzoek zetten wij uw materiaal op Blu-Ray

Uw materiaal overzetten op Blu-Ray disc is ook goed mogelijk. Standaard doen wij dit nog niet omdat niet iedereen gebruik maakt van een Blu-Ray speler en het op dit moment een veel bewerkelijker proces is. De kwaliteit is echter weer beter dan de DVD. Een film of video overzetten naar Blu-Ray kost per disk €20,00 extra.

Gratis verzending via één van onze inleverpunten!

Kijk direct voor een inleverpunt bij u in de buurt.